פטרן רקע

אודות בוצ'רי

ברחוב ההסתדרות 22 בעיר העתיקה של באר-שבע, בתוך מבנה אבן עות'מאני משומר היטב, שוכנת מסעדת הבשרים הכשרה – בוצ'רי. מעוז הקרניבורים בדרום.

במתחם מסעדת הבשרים קצבייה מקצועית ומתוקתקת, חצר רחבת ידיים עם מעשנות שלא מפסיקות לעבוד, ומסעדה מרווחת המכילה חדרים גדולים וחדרים פרטיים לבחירה.

כשתגיעו למסעדת הבשרים של בוצ'רי נצייד אתכם ביין-הבית המשובח שלנו ונכווין אתכם לעומק המסעדה – אל הקצבייה של בוצ'רי, שם תוכלו לבחור את הנתח שאתם מעדיפים (הקצבים שלנו ישמחו לייעץ) ואת כמות הבשר שתרצו שנעלה על האש.

בזמן שתיגשו לשולחן ותהנו מן היין ומן המנות הראשונות, נתחי הבשר המיושן שבחרתם נפרדים מן המקרר ועולים לצלייה מדויקת בידיהם האמונות של צוות הגריל שלנו.

כשנזהה שסיימתם להתענג על המנות הראשונות נגיש לכם לשולחן פריז'ה לוהטת ורוחשת, שעליה ממשיכים להתחמם נתחי הבשר שהזמנתם, ככה שכל נגיסה שתיקחו תתפוצץ לכם בפה בשפריץ עסיסי של טעמים. ממש כך. תרימו ציפיות!


שעות הפעילות במסעדה:
ראשון עד חמישי 12:00 – 23:30
שישי  12:00 – 15:30
שבת 19:00 עד חצות


הקצבייה של בוצ'רי

בקצבייה של מסעדת הבשרים בוצ'רי תמצאו שלל סוגי בשר משובח ללא רבב; טרי או מיושן, אבל בכל מקרה עסיסי! 

הקצבים שלנו בעלי תשוקה עזה לבשר ויעזרו להניף את התשוקה הקרניבורית שלכם למחוזות חדשים שלא הכרתם. הם ישמחו להתאים ולהמליץ על סוג הבשר, הנתח, המשקל ומידת העשייה שייסבו הכי הרבה עונג לחיך: מפרגיות במרינדת גריל, חזה אווז, נקניקיות צ'וריסוס ועד לצלעות טלה, נתחי אנטריקוט רמת הגולןארגנטינאיאנגוס, פילה רמת הגולן / סינטה, אסאדו על העצם בצלייה איטית ( 8 שעות) בעישון עדין, נתחי קצבים ועוד ועוד… 

*כמובן שנשמח גם להמליץ על קומבינציות בשרים מוצלחות שהרכבנו עבורכם, על-מנת להעצים את החוויה עוד יותר.